Skip to main content

Karriär

Jobba på Alfapac – var med och gör förändring

Alfapac genomsyras av en familjär känsla och vi är stolta över vår arbetsplats, våra kollegor och våra produkter. Våra medarbetare jobbar med allt från produktion, produktutveckling, tekniskt underhåll och återvinning, till ekonomi, sälj och personalfrågor. Här får du veta lite mer om hur det är att jobba hos oss.

Hur är det att arbeta på Alfapac?

Oavsett tjänst hos oss, kan du förvänta dig ett arbete med mycket eget ansvar och möjlighet att påverka din vardag. Alfapac utvecklas ständigt, i takt med våra kunders behov. Därför gör också våra arbetsdagar det. För dig som trivs i en föränderlig miljö, gillar att samarbeta med kollegor såväl som att fatta egna beslut, är vi en perfekt arbetsplats. Låter det intressant? Hör gärna av dig!

Vi bryr oss om din hälsa

Arbetsuppgifterna hos oss är många gånger fysiska och ställer krav på vår personal. Därför jobbar vi löpande med att förbättra arbetsmiljön med bland annat lyfthjälpmedel. Vi erbjuder även alla våra medarbetare ett årligt friskvårdsbidrag.

Omtanke om varandra

Alfapac är ett familjeföretag, och vi vill att alla ska känna sig som en del av familjen. Ibland, när livet är lite tufft, gör vi vårt bästa för att värna om vår personal. Våra chefer är lyhörda och bryr sig om varje enskild medarbetare. Tillsammans med vår HR-avdelning är de många gånger ett mycket uppskattat stöd till anställda som går igenom både privata och arbetsrelaterade utmaningar. Vi bryr oss om varandra!

Kul på jobbet

Vårt huvudfokus är givetvis att göra våra kunder nöjda och glada. Men, för att lyckas med det är det lika viktigt att vi kollegor är nöjda och glada. Vi vill vara ett företag där man trivs och känner sig hemma. Därför kryddar vi vardagen med bland annat sommargrillning i juni varje år. Kanelbullens dag och fettisdagen är andra utropstecken i kalendern.

Lovisa Haapala

Truckförare

– Jag gillar att mitt jobb är väldigt fritt och att jag själv får lägga upp mina arbetsdagar. Jag har jobbat här till och från i 15 år. Först som konsult och på senare år som fast anställd, och det har alltid varit samma mysiga och familjära stämning. I och med att Alfapac är ett relativt litet företag är sammanhållningen väldigt bra, och det är lätt att komma in i gänget.

Lediga tjänster

Just nu har vi inte några lediga tjänster. Men nya möjligheter dyker upp när man minst anar det! Skicka gärna en spontanansökan via formuläret längst ner på sidan.

Skicka in spontanansökan

Miroslav Lokmic

Maskinoperatör

– I år är det mitt 25e år i företaget. Att jag stannat så länge beror på de goda utvecklingsmöjligheter som Alfapac erbjuder, och det faktum att jag alltid uppmuntras till att komma med nya idéer och förslag. Här får verkligen mitt intresse av teknik och maskiner komma till uttryck.

Marie Karlsson

Lager- och Transportadministratör

– Vi på Alfapac är väldigt flexibla och kundorienterade, med möjlighet att göra många ”specialgrejer”, vilket är superkul! Vi kan snabbt kasta om i produktionen för att styra mot önskad riktning och anpassar oss efter dagens industri och våra kunders behov.

Bli en av oss!

Alfapac förändras ständigt, och nya behov uppstår ibland även med kort varsel. Därför är vi alltid intresserade av din spontanansökan. Skicka gärna in den genom att fylla i formuläret här intill.

När en tjänst dyker upp som vi tror passar din profil, hör vi av oss till dig.